check  Bestilling er åben til kl 22

check  Mere end 20 års erfaring​

check  Altid god service

Loftisolering

​Overvejer du, om dit loft bør blive efterisoleret? Hos Møllesøegruppen anbefaler vi altid dette, da manglende eller dårlig isolering medfører et stort varmetab i dit hjem. Loftisolering er en fremtidssikret løsning, der giver dig et stabilt indeklima året rundt. Vi kan både tilbyde loftisolering med materialer som mineraluld, knauf og papiruld. Effekten er den samme, men papiruld er bedre for miljøet og sikrer samtidig, at dit hus altid kan ånde.

Hvad udfører vi ved loftisolering?

  • ​Vi monterer en loftlem, når vi isolerer
  • ​Vi forhøjer din gangbro med Isowalk. Det er plader, der gør, at du kan bruge din gangbro, når der er blevet blæst isolering ud på loftet
  • ​Vi monterer Isowin. Det er vindplader, der sørger for, at der er ventilation henover din nye isolering
  • ​Vi forhøjer rundt om din loftlem, så din nye isolering ikke falder ned, når du skal på loftet

Loftisolering i Dragør på Amager

Møllesøegruppen har et stort kendskab til loftisolering, og vi kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om din nuværende isolering.

​Gør det selv og spar op til 30 %

Som et nyt tiltag udlejer vi nu maskiner og materialer, så du selv kan udføre arbejdet og spare 20 – 30 %. Besøg vores "Gør det selv" side og hør mere om dette specielle tilbud! Vi kan rådgive dig omkring valg af isoleringsmateriale og vejlede dig gennem processen, hvis du ønsker at udføre arbejdet selv.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon ​26 20 00 80 eller på mail info@mollesoe.dk​, hvis du har nogle spørgsmål til vores tilbud og priser for loftisolering.​​

​Vi vægter den gode service!

Derfor er bestilling åbent til kl. 22 og vi svarer tilbage indenfor 24 timer​​. Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Møllesøegruppen ApS

Søndre Tangvej 18, 2791 Dragør​

CVR: 35517006​

Ring til os på​

​Telefon: 26 20 00 80

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Søndre Tangvej 18
2791 Dragør
Tlf.: 26 20 00 80
CVR: 35517006
info@mollesoe.dk