check  Bestilling er åben til kl 22

check  Mere end 20 års erfaring​

check  Altid god service

Hulmursisolering

​​Er dit hus koldt om vinteren på trods af, at du har et højt varmeforbrug? Hos Møllesøegruppen kan vi efterisolere dit hus med en effektiv hulmursisolering. Det er en god investering, der får dit varmeforbrug til at falde og dit hus’ værdi til at stige.

Hvad er hulmursisolering?

Når vi efterisolerer et hus, isolerer vi det hulrum, der er mellem husets indermur og ydermur. Hulrummet er normalt mellem 80 og 140 mm stort. Her kan der være gammel hulmursisolering, der er sunket sammen og ikke isolerer mere. Det medfører et dårligt indeklima og et varmetab i dit hus, da 32 % af varmen forsvinder ud igennem ydermurene. Det kan vi løse ved et enkelt indgreb.

Vi starter med en forundersøgelse af dit hus’ ydervægge, hvorefter vi borer et hul i fugen, hvor tre sten mødes. Her blæser vi isoleringsmaterialet ind i hulmuren og fuger herefter hullerne til igen, så dit hus’ facade står som før indgrebet.

Hulmursisolering i Dragør på Amager

Møllesøegruppen udfører arbejde i Dragør, Kastrup og resten af Amager og København. Vi har et stort kendskab til og erfaring med isoleringsopgaver. Som et nyt tiltag udlejer vi nu maskiner og materialer, så du selv kan udføre arbejdet og spare 20 – 30 %. Hulmursisolering er den eneste opgave, hvor vi ikke udlejer de fornødne maskiner der skal bruges, da det er meget kompliceret og kræver vores ekspertise.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon ​26 20 00 80 eller på mail info@mollesoe.dk​, hvis du har nogle spørgsmål til vores tilbud og priser for hulmursisolering.

​Vi vægter den gode service!

Derfor er bestilling åbent til kl. 22 og vi svarer tilbage indenfor 24 timer​​. Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Møllesøegruppen ApS

Søndre Tangvej 18, 2791 Dragør​

CVR: 35517006​

Ring til os på​

​Telefon: 26 20 00 80

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Søndre Tangvej 18
2791 Dragør
Tlf.: 26 20 00 80
CVR: 35517006
info@mollesoe.dk