check  Bestilling er åben til kl 22

check  Mere end 20 års erfaring​

check  Altid god service

Gør det selv papirisolering - Udlejning

​Hvis du skal have en professionel til at isolere dit tag, kan dette ofte være en dyr affære.

Hvis du derfor er lidt fingernem og måske har mod på at gøre det selv, giver vi dig mulighed for at leje udstyr til isolering af loftet med papirisolering.

Spar penge med gør-det-selv papirisolering

Som nogle af de eneste i Danmark tilbyder vi nemlig udlejning af maskiner til dig, i høj kvalitet, til isolering af dit loft med papiruld, ligesom vores maskiner også kan anvendes til at isolere hulmuren med flamingokugler (som vi dog anbefaler at professionelle udfører).
På den måde sparer du en masse kroner ved at gøre det selv, ligesom du efterfølgende har mulighed for at spare masser af penge på varmeregningen med en korrekt isolering.

​Kom godt i gang med vores udstyr

Hos CBIsolering hjælper vi dig hellere end gerne godt i gang med en kort introduktion til, hvordan maskinen virker, ligesom vi også altid er gode for et par tips og tricks, når du vælger os til udlejning af en maskine til isolering med papiruld.

Vi udregner mængden som skal bruges og leverer maskine & materialer i en trailer. En typisk besparelse på at gør det selv er 20-30%.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udlejning af en papiruldsmaskine eller andet så du selv kan få papirisolering på loftet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 20 00 80, hvor vi kan træffes mellem kl. 7 og 21, ligesom du også er velkommen til at besøge os i Dragør på Amager.​

​Vi vægter den gode service!

Derfor er bestilling åbent til kl. 22 og vi svarer tilbage indenfor 24 timer​​. Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Møllesøegruppen ApS

Søndre Tangvej 18, 2791 Dragør​

CVR: 35517006​

Ring til os på​

​Telefon: 26 20 00 80

Skriv til os på

E-mail: info@mollesoe.dk

MØLLESØE GRUPPEN ApS
Søndre Tangvej 18
2791 Dragør
Tlf.: 26 20 00 80
CVR: 35517006
info@mollesoe.dk